HBO Minor

In samenwerking met de Hogeschool Utrecht heeft TSC (Integrale Veiligheidskunde) de  4ejaars HBO minor ‘Event Crowdmanagement’, welke samen met de Hogeschool Utrecht (IVK) ontwikkeld.

De colleges verdeeld over 6 modules worden verzorgd door docenten van de Hogeschool Utrecht, TSC en zeer gerenommeerde onafhankelijke deskundige en gastsprekers.

Het gebruikte lesmateriaal is zeer divers en wordt op verschillende wijzen aangeboden, waaronder door TSC ontwikkelde lesboeken.

De minor voor de 4e jaars HBO voltijd studenten wordt sinds 2012 aangeboden en met veel enthousiasme ontvangen door de nieuwe generatie veiligheidsexperts.

Contractonderwijs

De samenstelling van deze minor / de leergang ‘event crowdmanagement’ is speciaal aangepast voor mensen uit het werkveld en de daaraan gerelateerde professional, welke zich verder willen bekwamen op het vlak van crowdmanagement.

Meer informatie over instroomeisen, modules, docenten en lestijden vindt u op de website www.eventcrowdmanagement.nl, en op de website van de Hogeschool Utrecht IVK.

HBO_Minor.jpg