Zowel uit het bedrijfsleven, alsmede de overheid en scholen blijkt dat er sterk behoefte is aan gerichte en praktische literatuur op het gebied van crowd management. TSC  speelt hier met haar TSC Academy op in door haar kennis te delen middels de uitgave van gerichte literatuur.

Ieder boek uit de reeks behandelt een belangrijk onderwerp van het brede begrip crowd management. De link tussen theorie en praktijk blijft hierin een uitgangspunt, zodat de boeken als bruikbaar handboek kunnen dienen.

Hieronder kunt u de boeken direct online bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 030 - 303 19 03.

Event security supervisor
Event security supervisor
€ 60.00
Event security supervisor
In een wereld die continue aan het veranderen is een waar jaarlijks miljoenen mensen, in verschillende leeftijdscategorieën, één of meerdere elementen bezoeken is veiligheid een belangrijk issue! De veiligheid van de bezoekers en het betrokken personeel is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement.
€ 60.00
Beveiliging van objecten
Beveiliging van objecten
€ 47.52
Beveiliging van objecten
In dit boek willen wij toekomstige beveiligers goed voorbereiden op hun taken. Naast het gevoel van veiligheid moet iedereen weten én voelen dat zij welkom zijn. De rol als "gastheer/gastvrouw" is van essentieel belang voor de veiligheidswereld en het welbevinden van alle betrokken.
€ 47.52
Wettelijke kaders basis
Wettelijke kaders basis
€ 45.00
Wettelijke kaders basis
In dit boek willen wij toekomstige beveiligers goed voorbereiden op hun taken. Naast het gevoel van veiligheid moet iedereen weten én voelen dat zij welkom zijn. De rol als "gastheer/gastvrouw" is van essentieel belang voor de veiligheidswereld en het welbevinden van alle betrokken. Daarnaast moet een beveiliger zijn bevoegdheden kunnen toepassen en kennis hebben van Bijzondere Wetten.
€ 45.00
Event security officer
Event security officer
€ 49.50
Event security officer
In dit boek willen wij toekomstige Event Security Officers goed voorbereiden op hun taken. Naast het gevoel van veiligheid moet iedereen weten én voelen dat zij welkom zijn. De rol als "gastheer/gastvrouw" is van essentieel belang voor de veiligheidswereld en het welbevinden van alle betrokken.
€ 49.50
Crowd Management en Evacueren
Crowd Management en Evacueren
€ 32.06
Crowd Management en Evacueren
Binnen de reeks boeken uitgegeven door de TSC Academy, presenteert The Security Company (TSC) een nieuwe uitgave: Crowd Management & Evacueren. In het ruim 200 pagina’s tellende boek, geschreven door Gerard van Duykeren, wordt u alles bijgebracht over evacueren. TSC verbindt evacuatie echter met woorden als ‘veilig’, ‘gezond’, ‘dankbaarheid’ en ‘weer bij elkaar’. Want dat is het resultaat van een goed uitgevoerde evacuatie. Daarnaast, wie het aspect evacuatie tijdens de voorbereidingen, het plannen van het evenement, serieus neemt, is beter voorbereid en denkt beter na over een logistiek goede toegankelijkheid.
€ 32.06