blog post image

Nieuwe aanstelling Jermaine

Nieuwe functie Jermaine Wielkens (Head of Operations)

Per 1 oktober zal Jermaine een nieuwe rol vervullen bij TSC Crowd Management. Hierin zal hij operationeel verantwoordelijk worden voor de uitvoering en zal fungeren als direct leidinggevende van alle vier de Business Units; dance, live entertainment, business to business en de vaste locaties. Tevens zal Jermaine ook toetreden tot het MT.

Bericht namens Jermaine:

“15 jaar evenementenbranche! We kunnen er een boek over schrijven. Waar velen de branche tijdens de COVID periode verlieten heb ik de nieuwe normen en waarden omarmd en besef ik mij maar al te goed dat het oude niet meer terug komt. Een nieuw evenemententijdperk is aangebroken en wat ben ik blij dat ik dit jaar onderdeel ben geweest van een fantastisch team. Per 1 oktober start ik als Head of Operations bij TSC en zal ik met passie, teamspirit en dedication de business units begeleiden in het doen waar wij het beste in zijn; het neerzetten van een veiligheidsorganisatie die er naar streeft om bezoekers en medewerkers te alle tijde een gastvrij en veilig gevoel te geven.”

Wie is Jermaine Wielkens?

“Naast fanatiek crossfitter en reisfanaat, ben ik inmiddels al 11 jaar in dienst bij TSC. Mijn loopbaan begon als projectleider Events. In deze functie heb ik zowel in binnen- en buitenland de nodige ervaring op gedaan en een hoop evenementen gezien. Na een overbruggingsperiode liet ik de operatie, voor zover dat kan in onze branche, achter mij en werd ik warm onthaald in de Sales Group. Als account manager hield ik mij bezig met het werven van nieuwe klanten en het klantbeheer van bestaande klanten.”

“In mijn laatste functie als Business Unit manager lag de nadruk samen met een eigen team van planners, logistiek, projectleiders en HR met name op het projectmatig kijken naar opdrachten en het neerzetten van een stevige veiligheidsorganisatie.”

Wat wil je bijdragen in de nieuwe functie?

“We hebben dit evenementenseizoen een goede basis gelegd voor de toekomst. Een van de speerpunten die ik essentieel vind, is het moreel hoog houden en de teamspirit vergroten. Op deze manier kunnen we samen, met een nóg hechter team ook volgend seizoen een grote stap zetten naar hoogwaardige evenementen. Als operationeel verantwoordelijke en MT-Lid wil ik hier een grote bijdrage aan leveren.”

Wij geloven dat deze nieuwe samenwerking een positieve stap is in de toekomst voor TSC en wensen Jermaine veel succes en geluk met het vervullen van zijn nieuwe rol als MT-lid en operationeel eindverantwoordelijke.
 

Misschien vind je het leuk om te lezen