blog post image

Geen Herrie in de achtergrond!

ZIGGO DOME John Mayer staat op de rol van de Ziggo Dome vanavond. En er is een speciale briefing voor de medewerkers: stil zijn!. 

Normaal gesproken knalt het dak eraf, maar vanavond zijn de instructies net even anders. De band en John Mayer hebben specifieke wensen. Zo moet al het personeel tijdens het optreden extra stil zijn. Geen lawaai uit de bar of luide stemmen op de gangen. Dave Hollander, Business Unit Manager, legt uit: "Vanavond is het extra opletten voor ons, John Mayer heeft aangegeven dat er dit keer wel geluidsopnames in de zaal gemaakt mogen worden door het publiek, ook mogen ze spandoeken en borden meenemen. Normaal is dit niet toegestaan bij concerten." Toch verwacht hij een rustige avond. Het publiek heeft vaste zitplaatsen en ook de vloer is volgezet met stoelen. Hierdoor heeft het meer weg van een theater dan een concertzaal. Dave: "Alles verloopt heel rustig dus, het publiek bestaat voor 75% uit vrouwen en is van middelbare leeftijd. Dat geeft ons mooi wat rust."

John Mayer doet ons land twee avonden aan. De Amerikaanse singer-songwriter brengt tijdens zijn solotour zijn hits ten gehore, waaronder 'New Light', 'Gravity', 'Love on the Weekend' en 'Last Train Home'.

 

Misschien vind je het leuk om te lezen