blog post image

Beveiliging Usain Bolt

We kijken terug op een bijzondere klus met de ‘fastest man on the planet’: Usain Bolt. Na seminars met Barack Obama en Simon Sinek heeft Denkproducties in september 2022 het Amsterdam Business Forum georganiseerd in AFAS Live Amsterdam. Hierbij waren sprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson en Boyan Slat aanwezig en uiteraard Usain Bolt himself. 

De uit Jamaica afkomstige Usain Bolt is de huidige wereldrecordhouder en voormalig Olympisch kampioen op de 100 meter, 200 meter en 4x100 Meter estafette. Hij heeft 4 maal meegedaan aan de Olympisch spelen en won daarbij 8 Olympische gouden medailles en behaalde 11 wereldkampioenschap titels. 

TSC heeft niet niet alleen zorg gedragen voor de veiligheid in de AFAS LIVE Amsterdam, maar is ook verantwoordelijk geweest voor de persoonsbeveiliging van Usain Bolt zelf in de landen: Nederland, Italië, Duitsland en Engeland. Hierbij werden atletiekverenigingen, het programma College Tour en uiteraard de sponsor Allianz Direct aangedaan. 

In Nederland werden alle sprekers vervoerd door ABT en werd ervoor gezorgd dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek was, ondanks de uitvallende vluchten op Schiphol en weer toenemend file. Misschien vind je het leuk om te lezen