Showsec

International Crowd Management & Security Group (ICMS) is de holdingmaatschappij van Showsec International Ltd in Engeland en TSC Crowd Management B.V. in Nederland.

Showsec is het meest toonaangevende evenementenbeveiligingsbedrijf in Engeland. Een goede indicatie van de ontwikkeling die Showsec de afgelopen zeven jaar heeft doorgemaakt, is de uitbreiding van haar trainingsprogramma met de nieuwe Showsec Training Academy. En er is de afgelopen jaren nog veel meer bereikt. Zo heeft de onderneming negen Industry Awards en heeft bovendien het felbegeerde Investors in People keurmerk behaald.

Showsec richt ook haar inspanningen op nieuwe standaarden en benchmarks in Engeland. Zij staan daarin niet alleen. Zowel TSC als Showsec spannen zich in voor internationale positieve verandering, met nieuwe standaarden en hoogkwalitatieve service. Een opwindende uitdaging. Dit is niet slechts onze visie op de weg die onze ondernemingen zullen bewandelen, maar een visie die in de hele sector navolging zal vinden.

Showsec_2.jpg