Traffic

TSC is de ideale partner wanneer u een totaalpakket aan servicediensten voor uw locatie of evenement zoekt. Een zeer belangrijke schakel in de bezoekerservaring vormen onze verkeersregelaars. Zij zijn allen in het bezit van de landelijk certificering. Bovendien zorgen aanvullende inhouse trainingen vanuit de TSC Academy dat zij vanuit dezelfde hoge standaards met uw bezoekers omgaan. Zo wordt de beleving van uw bezoekers al voor aankomst positief beïnvloed.

In verschillende situaties kunnen verkeersregelaars en parkeermedewerkers het verkeer begeleiden.

Verkeersregelaars op de openbare weg tijdens bouw- of wegwerkzaamheden
Op (bouw)-locaties of tijdens wegwerkzaamheden is de verkeerssituatie veelal gewijzigd. Onze verkeersregelaars zijn opgeleid en gecertificeerd om het verkeer op deze locaties en in deze situaties te coördineren, bouwverkeer doorgang te verlenen en een veilige verkeerssituatie te creëren.
Medewerkers zijn flexibel inzetbaar, doordat TSC een landelijke dekking aan medewerkers heeft.

Verkeersbegeleiding tijdens evenementen
Een bezoeker aan een evenement verwacht van begin tot eind een goed verzorgde dag. Vaak komen er bij evenementen verkeersontregelende situaties kijken. De getrainde en gecertificeerde verkeersregelaars van TSC begeleiden de verkeersstromen gecoördineerd naar de beschikbare parkeerplaatsen, zodat de bezoekers comfortabel arriveren bij het evenement. Bij vertrek helpt de verkeersregelaar de bezoeker snel de weg naar huis te vinden.

Parkeerbegeleiding tijdens evenementen
De representatieve parkeermedewerkers van TSC ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en begeleiden hen door de parkeervelden. Ook verzorgen zij zo nodig de correcte afhandeling van de kaartcontrole en/of de financiële afhandeling van parkeergelden.

traffic.jpg