Hospitality & Services

Onze Hospitality medewerkers geven uw bezoekers het meest welkome en sprankelende gevoel dat denkbaar is. Dat maakt uw evenement compleet! TSC Hospitality & Services biedt een breed scala aan uitmuntende services om dat te bereiken.

Receptionistes
De eerste indruk van een bedrijf begint vaak bij de receptioniste. Onze receptionistes zijn een waar visitekaartje van uw bedrijf. Zij zijn representatief, deskundig, gastvrij, gemotiveerd en flexibel inzetbaar.

Host en hostesses
Onze representatieve hosts en hostesses worden voorafgaand aan het evenement tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. Zij zorgen voor een gastvrij ontvangst op uiteenlopende evenementen, zoals beurzen, congressen, openingen, concerten, VIP-arrangementen, premières en rondleidingen. Tijdens het evenement zijn onze ervaren hosts en hostesses het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie.

Promotie
Iedere dienst of product heeft een eigen doelgroep en vraagt daarom om een eigen aanpak. Een aanpak waarin product- én verkoopkennis gecombineerd worden. Onze promotiemedewerkers weten van uw dienst of product een groot succes te maken!

Publieksbegeleiding
Tijdens een evenement is het van belang dat een bezoeker zich thuis voelt en alles gemakkelijk kan vinden. De publieksbegeleiders van TTSC Hospitality & Services staan voor u klaar en hebben een service gerichte instelling.

Kaartcontrole
De medewerkers van TSC Hospitality & Services ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en besteden de juiste aandacht aan een zorgvuldige kaartcontrole.

Parkeerbegeleiding tijdens evenementen
De representatieve parkeermedewerkers van TSC ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en begeleiden hen door de parkeervelden. Ook verzorgen zij zo nodig de correcte afhandeling van de kaartcontrole en/of de financiële afhandeling van parkeergelden.

Hospitality.jpg