RTL kiest voor TSC Crowd Management als totale beveiligingspartner

RTL heeft na een aanbestedingsprocedure een raamovereenkomst gesloten met TSC Crowd Management. TSC werkte al meerdere jaren voor de live entertainment tak van RTL en is aanwezig bij een groot deel van de voor het bedrijf geproduceerde televisieprogramma’s. Vanaf 4 december 2017 is TSC verantwoordelijk voor de beveiliging van de kantoren van RTL Nederland, Studio 21 en alle evenementen van Live Entertainment.

TSC Crowd Management bevestigt met deze overeenkomst wederom haar positie als marktleider in mediabeveiliging. Met de verschillende divisies Eventsecurity, Objectbeveiliging, Dog Security, Fire & Safety, Traffic, Consultancy, Academy en Special Projects heeft TSC een zeer uitgebreide product- en locatiekennis ontwikkeld. De ervaring die op het gebied van crowd management en publieksmanagement is ontwikkeld en vastgelegd in de organisatie heeft als gevolg dat er zowel organisatorisch als kwalitatief een hoogwaardig product geleverd wordt.

In TSC Crowd Management ziet RTL de geschikte totaalpartner op het gebied van Safety & Security. Met name het totaalaanbod van TSC Crowd Management was een belangrijk pluspunt in de toewijzing van de opdracht. TSC treedt naast vaste beveiligingspartner namelijk ook op als leverancier van hondenbewaking, brandwachten en verkeersregelaars. Tevens zullen de adviseurs van TSC Consultancy regelmatig in Hilversum te vinden zijn voor overleg en advies.

Over RTL
Met een krachtig zenderportfolio, een toonaangevend nieuwsbedrijf en een toppositie in digitale media en op de entertainmentmarkt, is RTL een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van het land.  Het bedrijf heeft met zijn acht tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl, Videoland.com en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 4 positie bekleedt in de digitale markt. Investeringstak RTL Ventures ontplooit activiteiten die ons direct in contact brengen met de consument. Met Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt. Naast het creëren van unieke events, bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen, zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all