Weekoverzicht met Steven Wilson, Liam Gallagher en BLØF

Onze beveiligers werkten op zeven maart samen in een uitverkocht AFAS Live. Het was de beurt aan Steven Wilson om zijn fans een rockende avond te bezorgen. Naast zijn twee eigen sets gaf hij zangeres Donna Zed de eer om zijn show te openen en zichzelf te laten zien. De rockgrootheid liet zijn show afsluiten door de Maastrichtse band Lesoir.

AFAS Live werd de dag na de rockende avond met Steven Wilson opnieuw gevuld met rockfans. Acht maart was het namelijk tijd voor  Liam Gallagher om de uitverkochte zaal vol fans te laten genieten. De Britse artiest besteeg het podium met de tekst: ‘Tonight, I’m a rock ’n roll star!’ Opnieuw waren onze TSC beveiligers aanwezig en is de avond zeer goed verlopen.

Als wij zeggen: Zeeuwse band, zeggen jullie: BLØF! Daar is geen twijfel over mogelijk. 17.000 BLØF twijfelde ook geen moment toen ze hoorden dat hun favoriete band in Ziggo Dome zou staan. De avond begon voor onze servicemedewerkers en beveiligers goed toen de vrolijke fans binnen stroomden. De goede sfeer werd alleen maar bevestigd toen BLØF het podium besteeg en hun veel gerepeteerde repertoire begonnen. Met meerdere gastartiesten werd de avond nog mooier en aan het einde van de avond gingen alle BLØF-fans met een lach op hun gezicht naar huis. 

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all