Weekoverzicht met The Killers, Don't Let Daddy Know en Charles Aznavour

All the way from fabulous Las Vegas stonden The Killers op 28 februari in de Ziggo Dome. Het optreden (waarbij vaste gitarist en bassist ontbreken) was onderdeel van de Wonderful Wonderful Tour. The Killers zorgde voor een feest met een visueel spektakel met Amsterdams thema.

Op twee en drie maart waren onze beveiligers werkzaam in de Ziggo Dome die omgetoverd werd tot de grootste nachtclub op aarde. Het was namelijk tijd voor de zesde editie editie van dancefeest Don’t Let Daddy Know. De show in de Ziggo Dome was de kick-off van de Don’t Let Daddy Know World Tour 2018. Dit was te merken aan het publiek, tijdens de Amsterdamse editie waren er veel bezoekers uit Engeland aanwezig. Een mooie gelegenheid voor onze collega’s om onze Engelse service bij te spijkeren. Tijdens de zesde editie traden nationale- en internationale dj’s op zoals Axwell & Ingrosso, Steve Angello, Sunnery James & Ryan Marciano en Nicky Romero.

Aan de overzijde van de Ziggo Dome stonden beveiligers en hostesses op drie maart klaar in de Afas voor Charles Aznavour. De Franse zanger is met 93 jaar waarschijnlijk de oudste artiest die ooit optrad in Afas Life. In het voorprogramma stond de Nederlandse zangeres Ellen Ten Damme.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all