Weekoverzicht met Imagine Dragons, Coen en Sander Fest en Elbow

Op maandag negentien februari stonden onze beveiligers en servicemedewerkers klaar voor de bezoekers van Ziggo Dome. De bezoekers kwamen natuurlijk niet voor niets, ze kwamen voor het langverwachte concert van Imagine Dragons! De special guest van de avond was singer & songwriter K.Flay. De band maakte een korte stop in Nederland voor hun EVOLVE World Tour.

Belle and Sebastian
Maandag negentien februari waren er ook beveiligers van TSC aanwezig tijdens het optreden van Belle and Sebastian in Carré. De schotse muzikanten vulden Carré hun subtiele, ingenieus geconstrueerde indiepop. De support act van de avond was Jane Weaver.

Coen en Sander Fest
Vrijdag 23 februari stond de Jaarbeurs in het teken van het Fryske Coen und Sander Fest 2018. De avond stond in het teken van Koek & Zopie, bier, rookworst en natuurlijk feestgangers in de mooiste winterse creaties. De line-up van de avond bestond onder andere uit Snollebollekes, Marcelino  Wunderlich, JeBroer, Mr Polska en vele anderen. Beveiligers stonden deze avond paraat om bij te dragen aan de veiligheid van de feestgangers!

Elbow
Op maandag 26 en woensdag 28 februari stond AFAS Live in het teken van de Indiepop-band Elbow. De mannen van de band mochten twee avonden voor een uitverkochte zaal spelen. De special guest van de avond, was een very special guest namelijk Jonathan Jeremiah. Beide Elbow-avonden waren de beveiligers van TSC aanwezig.

Daarnaast waren we van 23 tot en met 25 februari werkzaam tijdens de ACN Rotterdam International Convention in Ahoy.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all