Weekoverzicht met Kygo, The Chainsmokers, A State of Trance en Goed Geld Gala

De Noorse DJ en producer Kygo stond op dertien februari samen met verassende support acts in Ziggo Dome met zijn ‘Kids in Love’ tour. Samen met de vele Kygo-fans zorgden de beveiligers en servicemedewerkers van TSC voor een mooie muzikale avond.

The Chainsmokers
The Chainsmokers en hun fans gingen uit hun dak afgelopen weekend. Op zeventien februari stonden ze in Ziggo Dome met hun ‘Euro Memories…Do Not Open’ tour. Dit concert maakte deel uit van hun Europese tournee.

A State of Trance
Op zeventien februari werkten er ook beveiligers van TSC in de Jaarbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs werd omgetoverd voor A State of Trance 2018! Met vijf grote area’s waar grote artiesten stonden om de bezoekers van A State of Trance uit hun dak te laten gaan, was Armin van Buuren de grote ster van de avond.

Dropkick Murphys
Op zondag achttien februari stond AFAS Live in het teken van Dropkick Murphys. Fans konden genieten van een ijzersterke performance van hun mix van Ierse folk, rock en punk. Volgens de mannen is stampen, schreeuwen en springen de juiste formule van een feestje met Dropkick Murphys. Niet alleen zij stonden zondag in een uitverkochte AFAS Live, support act Glen Matlock en special guest Flogging Molly mochten ook genieten van het podium en het publiek.

Goed Geld Gala
Donderdag vijftien februari vond het Goed Geld Gala plaats. Er ging dit jaar 357 miljoen euro naar 112 goede doelen. Zo gingen er miljoenen naar Nederlandse projecten voor mens en natuur en miljoenen voor noodhulp bij de vele humanitaire crises. Als speciale gast was acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio aanwezig om zijn zorgen over de klimaatveranderingen uit te spreken.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all