Weekoverzicht met J Balvin, Hard Bass en Fris

Afgelopen zaterdag op 27 januari verwelkomden onze hosts en hostesses de bezoekers van Hard Bass in het hoofdgebouw van Gelredome. Vanaf 22.00 uur stond Gelredome in het teken van Hard Bass en alle bezoekers gingen los. De avond was opgedeeld in vier delen met allemaal een eigen thema en ieder deel van deze nacht werd afgesloten met een grote live act. Om 07.00 uur verlieten de laatste bezoekers Gelredome om te dromen over deze hardstyle-nacht!

De beveiligers van TSC stond een avond vol Zuid-Amerikaanse hiphop en reggaeton met J Balvin en support act Fiesta Macumba te wachten! Op 26 januari stond de Colombiaanse J Balvin in Amsterdam op het podium van AFAS Live en wat was het een succes. Het concert van J Balvin maakt deel uit van zijn tour: Energia en dat kreeg het publiek zeker van zijn swingende optreden.

Op 27 januari was het weer tijd voor FRIS, hét feest voor twaalf t/m zestien jarigen! Onze beveiligers reisden af naar Bussum om een oogje in het zeil te houden in de Zandzee. Van 20.00 uur tot 01.00 uur kunnen de FRIS’sers, zoals ze zichzelf noemen, dansen op de hits die o.a. Max Vermeulen en Whipcream draaien.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all