Weekoverzicht met Olympisch Kwalificatie Toernooi en de jaarwisseling

Olympisch Kwalificatie Toernooi
Van 26 t/m 30 december waren onze beveiligers en hostesses aanwezig tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi in IJsstadion Thialf in Heereveen. Het OKT is hét toernooi voor schaatsers om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2018 in PyeongChang. Het publiek zag tijdens in deze rondes schaatshelden voorbij schaatsen zoals Sven Kramer op de 10.000 meter en Ireen Wüst op de 3000 meter.

Jaarwisseling
Tijdens de jaarwisseling waren we met een groot aantal collega’s aan het werk tijdens onder andere TIK TAK New Years Eve, Foolish New Year en de Amsterdamse Winterparade. Foolish is een freestylelabel die muziek releasen van onder andere DJ Darkraver. Foolish New Year’s werd gehouden in de Brabanthallen.

TIK TAK New Years Eve is het grootste evenement tijdens oud & nieuw van Nederland. Dit jaar vond het evenement voor het eerst plaats in Breda. TSC Crowd Management was aanwezig tijdens de TIK TAK new years evenementen in Groningen, Amsterdam en & Breda. Tijdens het evenement traden verschillende artiesten op zoals Broederliefde, Boef, Lil Kleine, Ronnie Flex, Lucas & Steve, Jonna Fraser, Freddy Moreira, SFB, Sevn Alias, GirlsLoveDJs en The Partysquad.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all