Weekoverzicht met de Christmas show, de Pioniers van de Nederpop & Univé Gymgala

The Christmas Show
In het weekend voor de kerstdagen waren onze beveiligers, servicemedewerkers en hostessen nog druk aan het werk tijdens The Christmas Show – A Christmas Carol. De cast met o.a. Buddy Vedder, Glennis Grace en Holly Mae Brood gaven vijf uitverkochte shows op 23 én 24 december in Ziggo Dome. Het was een echt visueel spektakel, met veel dans en kersthits voor de hele familie! De Christmas show trok meer dan 50.000 mensen met vijf uitverkochte shows. Liefhebbers die de show niet live konden bezoeken, hadden op eerste kerstdag de mogelijkheid om het programma op RTL 4 te bekijken. De door Carlo Boszhard bedachte show werd namelijk opgenomen en op de televisie uitgezonden.

Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop
Donderdag 28 december stond Johan Derksen op het podium in Ahoy met de finale van: Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop. Zijn afgelopen twee theaterseizoenen waren een groot succes. Samen met de Haagse band 'The Clarks’ en de zangers van o.a. 'The Golden Earrings’ en 'The Shoes’, een throwback naar de jaren ’60. Het was één groot muzikaal spektakel en het publiek heeft genoten.

Univé Gymgala
Op 29 december staat de Ziggo Dome in het teken van hét turn- en showsport spektakel van het jaar. Onze beveiligers en hostessen zullen goud voor hun ogen zien wanneer zij aan het werk gaan tijdens het Univé Gymgala – A Touch of Gold. Grote turnhelden als Sanne Wevers en Epke Zonderland zullen samen met honderd andere grote artiesten uit de acrobatiek-, gymnastiek- en danswereld schitteren in een fantastische show vanavond.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all