Weekoverzicht met Shockerz, 538 Jingleball en de Amsterdam Winterparade

Five Finger Death Punch and In Flames
AFAS Live was vrijdag vijftien december het podium voor Five Finger Death Punch, In Flames en support act Of Mice & Men. Eén avond voor drie bands met een ander genre, alle drie uit een ander decennium en met een ander publiek. Het was ondanks de verschillen een groot succes, niet alleen de fans, maar ook onze beveiligers hebben van de avond genoten!

Shockerz 2017 Conflict Override
Op zestien december vertrokken onze beveiligers naar de Autotron in Rosmalen voor Shockerz 2017 Conflict Override. Het raw-hardstyle evenement begon om 13.30 uur en sloot om 01.00 uur haar deuren. Met twee areas (The Fearless & The Reckless) en meer dan veertig artiesten was de vijfde editie van Shockerz een knaller!

538 Jingleball
Terwijl de collega’s bij Shockerz werken, melden de beveiligers en de servicemedewerkers voor het 538 Jingleball in Ziggo Dome. Het belooft een mooie avond te worden met een super gave line-up met Afrojack, Jax Jones, Fire Beatz en ook de 538 DJ’s zijn van de partij. Zodra de deuren open gaan, komen de bezoekers in hun mooiste kerstoutfits naar binnen. Radio 538, Ziggo Dome, TSC en de bezoekers hebben hun best gedaan om iedereen een mooie avond te bezorgen en dat was te zien!

Amsterdam Winterparade
Van 21 december tot een januari kun je genieten van de wintersfeer tijdens de Amsterdamse Winterparade in de RAI. Er is genoeg te doen voor jonge bezoekers, bijvoorbeeld de schaatsbaan, The Christmas Cinema en de foodmarket. Maar er is ook genoeg te doen voor de volwassen bezoekers, bijvoorbeeld het Winterplein en The Brand Beer Village. Onze beveiligers staan voor u klaar tijdens hét winterspektakel van 2017!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all