Weekoverzicht Allerhande festival, Top 2000 helden, Muziekfeest van het jaar & Mega Piratenfestijn

Allerhande festival
Het sprookjesachtige Spoorwegmuseum in Utrecht stond op acht, negen en tien december helemaal in het teken van eten en drinken. Op het Allerhande Kerstfestival werkten onze medewerkers als beveiligers en verkeersregelaars. We hebben gezien hoe de bezoekers van het kerstfestival hebben genoten, geproefd en gesnoept van de culinaire reis langs de kerstgerechten van het jaar 2017.

Top 2000 helden
Op acht december werkten onze beveiligers en hostessen samen tijdens de Top 2000 helden in AFAS Live. Radio-DJ Gerard van Ekdom presenteerde de drie uur durende avond en kondigde artiesten aan als Bløf, Douwe Bob, Miss Montreal, 3JS, Van Velzen, Rondé en DI-RECT. De artiesten zongen nummers van hun favoriete Top 2000-helden en het publiek zong uit volle borst mee.

Muziekfeest van het jaar
Onze servicemedewerkers en beveiligers stonden op vrijdag acht december klaar in Ziggo Dome voor de bezoekers van het Muziekfeest van het Jaar. Presentator Jan Smit praatte de avond aan elkaar en kondigde de artiesten één voor één aan. Onder andere André Hazes, OG3NE, Johnny de Mol en de Toppers kwamen voorbij. De artiesten werden begeleid door een groot symfonisch orkest. Het Muziekfeest van het jaar wordt zondag 31 december om 22.00 uur op NPO3 uitgezonden!

Mega Piratenfestijn
Op zaterdag negen december was het tijd voor het Mega Piratenfestijn in de Gelredome. Er komen op de avond ontzettend veel artiesten voorbij en dit jaar waren dat onder andere Jan Smit, Henk Dissel, Lange Frans en Snollebollekes. De man die het Mega Piratenfestijn ieder jaar aan elkaar praat was er dit jaar ook weer bij: Willie Oosterhuis. Onze hostessen vonden de feestsfeer in Gelredome om van te genieten. Hostess Laura: ‘van het winterse, koude weer was binnen niets te merken, de sfeer onder het publiek en de artiesten was ontzettend warm en gezellig.’

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all