Weekoverzicht met Max Proms, Waylon en Guus Meeuwis

Zaterdag twee december was de veertiende editie van MAX Proms, een spectaculaire avond voor de bezoekers! Het grote Metropole orkest begeleidde grote nationale en internationale artiesten als Glennis Grace, Xander de Buisonjé en Jermaine Jackson. Wij kunnen niet wachten op editie nummer vijftien! Max Proms wordt ook ieder jaar opgenomen als muzikaal programma. Het eerste deel van de Max Proms concerten bestaat uit kerst hits en wordt tijdens de kerstdagen uitgezonden. Tijdens het tweede deel wordt er (alvast) geproost op 2018 en deze muzikale registratie wordt tijdens de jaarwisseling uitgezonden.

Niet één, niet twee, maar drie concerten in AHOY! Juist, we hebben het over Waylon. Hij zong drie avonden, één, twee en drie december, voor een uitverkocht AHOY een selectie van de mooiste en grootste hits uit de Radio Veronica Top 1000 en wij waren erbij. Er is super goed nieuws voor Waylon-fans: Hij komt in 2018 terug! Op 30 november en één december zal hij weer met twee nieuwe concerten in AHOY staan.

Guus Meeuwis maakte er één en twee december één groot feest van. Hij bracht sinterklaas, kerst en oud & nieuw samen in Ziggo Dome tijdens de wintereditie van ‘Groots met een zachte G’. Fans kwamen in hun beste feestoutfit naar Amsterdam om te zingen en te dansen op nieuwe en oude hits van Guus. De fans werden, naast Guus Meeuwis, getrakteerd op gastartiesten als, Coen & Sander, André Hazes, Sinterklaas, Indian Askin, Diggy Dex, Kerstman Leo van Alkemade en tot slot Lee Towers

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all