Weekoverzicht met Let’s Dance, Oscar and the Wolf, Gorillaz en Maak De Droom Waar!

Afgelopen zeventien en achttien november om 20.30 uur was weer het tijd voor hét Disco spektakel van 2017: Let’s Dance! Voor de derde keer op rij stond Humberto Tan als gastheer in Ziggo Dome, die was omgetoverd tot de grootste discotheek in Nederland. Met artiesten als The Pointer Sisters, overgevlogen uit Amerika, Fedde Le Grand, Romy Monteiro en Dr. Alban ging het dak er af.

In april zou Oscar and the Wolf naar Nederland komen, maar fans moesten er nog eens zeven maanden op wachten. Op zeventien en achttien november was het eindelijk zo ver: Oscar and the Wolf stond eindelijk op het Nederlandse podium. Tot tweemaal toe stond frontman Max Colombie afgelopen weekend voor 10.000 fans in een uitverkocht AFAS Live. Volgens fans was het een geweldige show, met een te gekke en eigentijdse sound!

Op 21 november stonden de Gorillaz met hun Humanz Tour 2017 in Ziggo Dome. De naam van de tour is vernoemd naar het vijfde album van de Britse virtual alternative rockband. Samen met gastartiesten als Little Simz, De La Soul en Bootie Brown brachten de Gorillaz hun grootste hits en nummers van hun nieuwe album, zoals Momentz, Busted and Blue en We Got The Power!

Maak De Droom Waar wordt ieder jaar georganiseerd door Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Dit jaar danste de bezoekers van Maak De Droom Waar! op 21 november het dak van de Jaarbeurs eraf. 10.000 verstandelijk en/of lichamelijke beperkte fans van jong tot oud genoten met hun favoriete artiesten. Artiesten als André Hazes, Vader Abraham, de Gebroeders Ko en Frans Bauer maakten de middag extra mooi!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all