Weekoverzicht met o.a. Jamiroquai, Space Xperience Live, Queens of the Stone Age en Queen + Adam Lambert

Woensdag acht november stond de Britse band Jamiroquai na zes jaar weer op het Nederlandse podium. Velen zeggen dat ze één van de meest prestigieuze bands van de afgelopen 25 jaar zijn. Om 19.30 uur startte het voorprogramma van de band, Purple Disco Rain en om 20.45 stonden de mannen van Jamiroquai dan eindelijk op het podium. Met nummers als Automaton, Space Cowboy en Cloud 9 maakten ze er voor hun fans een schitterende avond van!

Andre Kuipers stond zaterdag elf november met drie shows in de Ziggo Dome met Space Xperience Live. Door de populariteit van de show gaf de Nederlandse ruimtevaarder niet twee, maar drie shows ter gelegenheid van ’60 jaar Ruimtevaart. De shows waren voor bezoekers een belevenis zoals die nooit eerder is gezien, met special effects en state-of-the-art technieken.

Wanneer je denkt aan Zsa Zsa Su, denk je aan Caribische klanken, artiesten en heel veel danspasjes. Met als thema: ‘Connecting the World’ en dresscode: ‘flared pants’, dansten in de nacht van zaterdag op zondag zo’n 6000 bezoekers in AFAS Live op muziek van onder andere Broederliefde, Edson Cesar, Emms, Equalz en Dopebwoy. De volgende editie is op 24 februari 2018 en zal plaatsvinden in Ziggo Dome!

Queens of the Stone Age stond zondag twaalf november in een uitverkocht Ziggo Dome. In het voorprogramma van de rockband stond Broncho en om 21.00 uur startte de rockband hun lang verwachte optreden. Nederland is één van de vijftien landen waarin Queens of the Stone Age optreden met de Villains World Tour. Met deze tour promoten ze hun zevende album ‘Villains’, een combi van hardrock en stoner!

Dancehall popster Sean Paul zette maandag dertien november AFAS Live op zijn kop. Hij liet een bomvolle zaal losgaan op zowel oude hits als op nieuwe hits. Nummers zoals ‘Temperature’, ‘She Doesn’t Mind’ en ‘No Lie’ ft. Dua Lipa kwamen voorbij. Met twee artiesten in het voorprogramma, Shenseea en Chi Ching Ching, en een DJ in de aftershow, DJ Arnold, maakte Sean Paul er een zwoele avond van!

De jonge Adam Lambert en de oude leden van de populaire band Queen stonden op maandag dertien november samen op het podium in Ziggo Dome. Na een uitverkochte wereldtour waren ze terug in Nederland met een splinternieuwe productie. Door de ruim 17.000 fans die een ticket wisten te bemachtigen was het concert helemaal uitverkocht. Door het optreden van Queen en Adam Lambert was deze avond meer dan alleen een nostalgisch uitstapje!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all