Management trainees

TSC Crowd Management blijft haar positie als marktleider in evenement beveiliging versterken!
 
Met ingang van 1 november is William Romeijn aangesteld als groepsleider media, een nieuwe functie binnen TSC. De organisatie investeert hiermee duidelijk in groei, innovatie en ontwikkeling van talent op specifieke gebieden. Door aanhoudende groei binnen het segment media en de divisie special projects is er behoefte aan deze uitbreiding.

Directeur Jacques Does van TSC; ‘William werkt al jarenlang bij TSC, heeft diverse opleidingen van de TSC Academy doorlopen en is een bekend gezicht bij de diverse Tv-programma’s waar TSC verantwoordelijk voor is.’

De aanstelling van William is een verdere uitbreiding op het opleidingstraject van projectleider (management trainee program). Hier doorlopen momenteel Robbin Stigter, Ferry Krul en Guido Gomes Tavares verscheidene ‘on the job’ trainingsprogramma’s. Ook het commerciële talent en ontwikkeling blijft in de training- en opleidingsprogramma’s niet onderbelicht. Inmiddels is Manny Schuin in een pilot training gestart die moet leiden tot een hybride vorm van project- en accountmanagerschap.

De management trainingsprogramma’s blijven zich richten op innovatie in een snel ontwikkelende markt. Talentmanagement van eigen medewerkers zal ook in de komende jaren een centrale rol blijven spelen binnen de organisatie van TSC Crowd Management.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all