Weekoverzicht met de Lama’s, Dua Lipa, The War of Drugs en Radical Redemption.

Afgelopen één november stond The War of Drugs tot tweemaal toe in een uitverkocht AFAS Live. In het voorprogramma van de rockgroep stonden The Barr Brothers. Zij zorgden alvast voor een goede sfeer onder het publiek. Toen The War of Drugs het podium besteeg zorgde dit voor een soort muziekhypnose, dankzij top platen als: ‘Lost in the dream’ en ‘A deeper understanding’.

Op twee, drie en vier november stonden de Lama’s na negen jaar weer samen op het podium. De show in de Ziggo Dome was maar liefst vier keer uitverkocht. Speciaal voor de bezoekers waren de oude spellen van zolder gehaald en op twee november om 20.00 uur kon het drie-daagse spektakel van improviseren, spelen, zingen en buikpijn van het lachen beginnen. 

In de nacht van vier op vijf november stond DJ Radical Redemption in de gloednieuwe hal van Breepark in Breda. Hij trok ruim 12.000 hardstyle liefhebbers naar zijn ‘Radical Dome’. Volgens bezoekers was het een show met veel spektakel, de DJ werd muzikaal begeleid door een levensecht orkest.

Zondag vijf november zette Dua Lipa voet op het Nederlandse podium in AFAS Live. Fans stonden al om 09.00 uur voor de deuren en tussen de middag kwam de zangeres zelf pizza’s uitdelen. Met de tekst: ‘Share the pizza with your friends’ liet Dua Lipa haar fans achter. Toen de deuren om De frisse Britse zangeres zong haar grootste hits en overtrof hiermee naar mening van de pers zelfs Madonna met haar zang en danskunsten.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all