TSC Crowd Management op het Amsterdam Dance Event

Van 18 tot en met 22 oktober was de binnenstad van Amsterdam één grote nachtclub. Hier vond namelijk voor de 22e keer het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. De editie van 2017 trok een recordaantal bezoekers. Er kwamen in totaal 395.000 bezoekers naar Amsterdam voor verschillende activiteiten, feesten en events. Er traden ruim 2200 artiesten op in meer dan 120 verschillende locaties verspreid door heel Amsterdam. Naast de festivals en events is een conferentie ook onderdeel van het Amsterdam Dance Event. Hier kwamen 7200 internationale vertegenwoordigers van de elektronische dance muziek op af.

Met al deze verschillende locaties stonden de collega’s van TSC Crowd Management ook verspreid door Amsterdam. Zo stonden wij in The Student Hotel welke tijdens het Amsterdam Dance Event werd omgedoopt tot het 538DJ Hotel. Alle uitzendingen van 538 werden tijdens het evenement opgenomen in de lobby van het hotel. Fans van de radiozender en/of de DJ’s konden hier ook beleven hoe een radioprogramma wordt gemaakt. Een andere interessante locatie waar wij stonden was Casco Amsterdam. Hier vond het Wonderland Festival plaats. In een groot warenhuis konden 2500 bezoekers genieten van verschillende DJ’s op het hoofdpodium.

TSC was tijdens het Amsterdam Dance Event ook aanwezig in de Ziggo Dome om de bezoekers te verwelkomen. Hier vond op vrijdagavond voor de tweede keer live de SLAM! MixMarathon plaats. Radiostation SLAM! zorgt elke vrijdagavond op de radio voor een MixMarathon waarmee luisteraars hun weekend kunnen starten. Dit keer konden de fans niet alleen via de radio genieten van de MixMarathon maar konden zij ook naar de Ziggo Dome om de DJ’s live te zien. Op zaterdagavond vond het evenementen Future Urban Legends plaats in de Ziggo Dome. Hier kreeg een nieuwe generatie jonge rappers en urban DJ’s de kans om bezoekers te laten dansen. Artiesten die tijdens Future Urban Legends op het podium stonden waren onder andere Ronnie Flex en Childsplay. De populaire vlogger Nienke Plas was de host van de avond.

Tijdens ADE worden ook de top DJ’s van de wereld bekend gemaakt van de DJ MAG top 100. Dit gebeurt traditiegetrouw op de zaterdagavond. De winnaar was de Nederlandse DJ Martin Garrix, die de prijs voor de tweede keer op rij won. Martin Garrix gaf twee speciale optredens in de RAI Amsterdam. In de nacht van vrijdag op zaterdag geeft hij een 18+ optreden en op 21 oktober gaf hij van 17.00 – 22.00 een ‘all ages show’. Tijdens deze show werd er geen alcohol geschonken en konden ook de allerkleinsten genieten van de kunsten van de nummer één DJ van de wereld!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all