Weekoverzicht met All Time Low, Ben Bril Memorial en OnsOranjePark

Op tien oktober speelde Nederland de laatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. Oranje fans konden deze wedstrijd uiteraard op TV bekijken, maar ook het OnsOranjePark opende weer zijn deuren. Dit park bevond zich tijdelijk aan zijde van de Arena. Naast het bekijken van de wedstrijd zijn er diverse activiteiten. Zo konden de fans dansen op de beats van verschillende 538 DJ’s en waren er activiteiten voor kinderen. Nederland won uiteindelijk de wedstrijd met 2-0 maar gaat ondanks deze score definitief niet naar het aankomend WK.

Op vrijdag de dertiende stond All Time Low in AFAS. Sommige fans stonden al sinds de ochtend te wachten tot zij naar binnen konden. Om 20.00 begint de show met in het voorprogramma, Hey Charlie. Daarna begint de set van Creeper welke een perfecte opwarmer is voor All Time Low. De band zingt bekende en nieuwe hits waarbij het publiek steeds enthousiaster wordt. Ze eindigen de show met het nummer Dear Maria, Count Me In.

Op maandag zestien vond het elfde Ben Bril Memorial Boksgala plaats in Carré. Hier nam Albert Kraus het op tegen Ridvan Guden. Het Boksgala is vernoemd naar de Amsterdamse bokser en Scheidsrechter Ben Bril. In 2007 opgestart om het Nederlandse proefboksen weer op de kaart te zetten. Een van de vaste onderdelen van het Boksgala is de ‘Grote Prijs van Amsterdam’ waar vier beginnende Nederlandse boksers in toernooivorm tegen elkaar strijden. Tijdens het elfde gala resulteerde dit in topgevechten van Gevorg Khatchikian versus Serginio Kanters, Rafael Harutjunjan, Giovanni Rijkaard, Revo Slory en Ricardo Snijders.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all