Weekoverzicht met Jannes, Chris Rock, de VT wonen en Design Beurs en Nick Cave and The Bad Seeds

Het podium van de Ziggo Dome is op zes oktober van Nick Cave and The Bad Seeds. Zij waren op de editie van Lowlands 2013 één van de publieksfavorieten. Nick Cave begint zijn show in de Ziggo Dome met het advies dat het publiek ‘de ogen moet sluiten en zichzelf schrap moet zetten’. Tijdens de show brengt Nick Cave nummers ten gehore die afkomstig zijn van het album Skeleton Tree. Dit album is geschreven na het fatale ongeluk van zijn vijftienjarige zoon. Bij de toegift van het concert nodigt Nick Cave ongeveer honderd mensen uit op het podium. Dit en de intieme sfeer welke in de Ziggo Dome hangt zorgen voor een gevoel van saamhorigheid tussen de band en het publiek.

Op zeven oktober stond de Drentse volkszanger Jannes in het Gelredome. Ruim 20.000 fans waren naar Arnhem afgereisd om het 15-jarige jubileumconcert bij te wonen. Jannes had voor dit jubileum ook een aantal collega’s uitgenodigd. Zo betraden George Baker, Koos Alberts en Toni Willé het J-vormige podium. TSC Crowd Management was verantwoordelijk voor het hoofdgebouw. Hier stonden beveiligers, hosts en hostesses klaar om genodigden en vips te ontvangen.

Op zondag acht oktober stond de Amerikaanse comedian Chrick Rock in de Ziggo Dome. Voor dit speciale optreden, het was alweer negen jaar geleden dat de comedian in Nederland stond, waren er veel collega’s aan het werk. Naast de gebruikelijke werkzaamheden kregen we er namelijk een extra taak bij. De show was namelijk alleen te bezoeken zonder gebruik van een mobiele telefoon waarbij gebruik werd gemaakt van telefoonvrije zones. Alle bezoekers moesten hun telefoon aanleveren bij onze collega’s. Zij kregen een groen tasje waar zij hun telefoon in moesten stoppen en welke vervolgens ‘op slot’ ging. Het tasje en de telefoon bleven bij de bezoekers zelf, maar zij konden geen gebruik maken van deze telefoon in de zogeheten telefoonvrij zone. Zo wil de comedian voorkomen dat er delen van de show uitlekken. Zodat elke bezoeker van deze internationale tour een geheel nieuwe show te zien krijgt. 

Naast concerten en evenementen staat TSC ook op verschillende beurzen. Zo ook op de VT wonen en Design Beurs. Deze beurs vond plaats van drie tot en met acht oktober in de RAI Amsterdam. Tijdens de VT Wonen en Design Beurs presenteren 250 woningexperts zich aan de ruim 98.000 bezoekers (10.000 meer dan vorig jaar). De bezoekers van de beurs konden persoonlijke woningtips krijgen, de nieuwste trends bekijken en woonvragen stellen. Tijdens de beurs heeft ook het Rode Kruis een belangrijke plek. Zij hebben een huis gebouwd waar te zien is hoe mensen die getroffen zijn door een ramp verder moeten leven. Met dit huis wilde het Rode Kruis aantonen dan niet iedereen de luxe van een fijne woning heeft.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all