Weekoverzicht met Meerlive, Neil Diamond en Making Waves

Het nieuwe weekoverzicht met o.a. Meerlive, Making Waves en Neil Diamond.

Op donderdag zeven september vond Making Waves plaats op de Afsluitdijk. Gedurende dit evenement faciliteerde TSC Crowd Management zowel verkeer als beveiliging. Making Waves is een initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Infrastructuur & Milieu. Het doel van dit evenement is om innovaties verder te helpen. Zeventien deelnemers hadden de kans om hun veelbelovende innovatie aan het publiek van 500 genodigden te presenteren. Daarnaast vonden er ook een aantal lezingen plaats. De drie sprekers waren voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan, Tom Middendorp en Melanie Schultz van Haegen de demissionair minister van Infrastructuur & Milieu.

In Hoofddorp vond van acht tot tien september de achttiende editie van Meerlive plaats. Meerlive is één van de grootste meerdaagse gratis toegankelijke muziekfestivals van Nederland. Zaterdagavond was er de speciale 90’s night op Meerlive waarbij onder andere 2 Brothers on the 4th floor en Vengaboys optraden. Op zondag werd in de middag de grote finale van de lokale talentenjacht gehouden. Lokale talenten konden op 23 juni auditie doen en de finalisten mochten hun talent tonen aan de ruim 7000 bezoekers tijdens Meerlive.

Op acht en negen september deed de beroemde Britse Komiek Ricky Gervais voor het eerst Nederland aan. Gervais is op dit moment bezig met zijn wereldtour ‘Humanity’ en stond met deze show twee dagen in Afas Live.

‘No place like home’ dacht de Nederlandse DJ Afrojack. Daarom nodigde hij ruim 7500 fans en collega DJ’s uit, om samen met hem zijn 30e verjaardag in Ahoy Rotterdam te vieren. Op zaterdag negen september vond het verjaardagsfeest plaats met optredens van Broederliefde, Dimitri Vegas & Like Mike, Lil’ Jon en Hardwell. Afrojack trad zelf ook nog op tijdens het evenement, rond half 2 in de nacht werd hij aangekondigd door Humberto Tan en konden de fans genieten van zijn eigen show.

Neil Diamond trad op tien september op in de Ziggo Dome. De zanger die naast diverse Grammy’s ook een Golden Globe voor filmmuziek won, zit alweer 50 jaar in het vak. Dit wordt gevierd met een ’50 Year Anniversary tour’. Op zaterdag 23 september zien TSC Crowd Management en Neil Diamond elkaar weer in de Ziggo Dome tijdens het tweede concert dat in Amsterdam wordt gegeven binnen deze tour.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all