Weekoverzicht met HISWA, UFC, Het Amsterdamse terrassen Festival en Amsterdam City Swim

De laatste week van augustus en het eerste weekend van september zaten weer vol met events waar TSC Crowd Management aanwezig was. 

Vanaf dinsdag 29 augustus tot en met drie september vond de HISWA plaats in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De HISWA is de enige bootshow van Nederland waar ruim 200 exposanten jaarlijks 250 nieuwe boten exposeren. De 21.751 bezoekers konden op en rond het water genieten van activiteiten rondom watersport. Op de kade werden verschillende producten getoond en verkocht die te maken hebben met water/watersport en lifestyle. De afgelopen editie is de laatste die in Amsterdam wordt georganiseerd. Vanaf 2018 vindt de HISWA plaats in de Bataviahaven, Lelystad. 

In Amsterdam bleef men op zondagmiddag drie september in de sfeer van ‘water’ tijdens de Amsterdam City Swim. Hier zwommen drieduizend mensen in het Amsterdamse water om geld om te halen voor een goed doel. Het goede doel is de spierziekte ALS. De bekende oud-voetballer Fernando Ricksen (zelf ALS-patiënt) gaf het startschot voor de race. Deze zesde editie van de Amsterdam City Swim heeft tot nu toe al 1,7 miljoen euro opgeleverd. 

Op hetzelfde moment vond in het Oosterpark het Amsterdamse terrassen festival plaats. Van een tot drie september werden meer dan twintig horecazaken bijeengebracht tot één groot terras. De bezoekers konden genieten van eten, drinken en muziek. Een jury is in de aanloop van het festival bij verschillende horecazaken langs geweest zodat er tijdens het festival prijzen uitgereikt konden worden zoals; beste terras en beste personeel. 

Op zaterdag twee september konden binnenlandse- en buitenlandse fans UFC (Ultimate Fighting Championship) bijwonen in het Rotterdamse Ahoy. Hier werd vorig jaar in mei voor het eerst een UFC wedstrijd gehouden. Tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag ging de Russische Alexander Volkov het gevecht aan met de Nederlandse Stefan Struve, die de wedstrijd verloor. 

 

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all