Weekoverzicht TSC Crowd Management

Het TSC Crowd Management overzicht van week 20 heeft een sportief randje. Zo waren wij op maandag vijftien mei aanwezig bij de huldiging van Feyenoord. Het lukte de Rotterdamse club om na achttien jaar weer landskampioen van Nederland te worden. Er zijn naar verwachting 150.000 fans naar aanwezig geweest op de Coolsingel. Op 21 mei kwam ’s werelds grootste kickboksevenement naar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen en de 21-jarige ‘The Professor’ Petchpanomrung Kiatmookao streden om de titel van het wereldkampioenschap GLORY-vedergewicht tijdens GLORY 41 Holland. Voor de ‘Pokerface’ was het een mooie avond. Niet alleen vocht hij in zijn geboortestad ’s-Hertogenbosch, ook won hij zijn Glory-wereldtitel terug door Petchpanomrung Kiatmookao te verslaan op punten. Rico Verhoeven nam ook deel aan dit evenement. Hij vocht tegen Ismael Lazaar Dit was zijn eerst gevecht na het bekende gevecht tegen Badr Hari. Rico Verhoeven won de titanenstrijd tegen Lazaar.

Op woensdag 17 mei vond ik Alkmaar op het Waagplein de Marathon tegen kanker plaats. Waar bekende- en onbekende Nederlanders in actie kwamen voor kankeronderzoek. De Marathon was daarnaast live te volgen op NPO 1. Olcay Gulcen leidde een triatlon, Carloline Tensen presenteerde de tv-show. Tim Douwsma en Epke Zonderland deelden samen het podium voor een turnoefening terwijl Peter Heerschop, Roue Verveer en Jörgen Raymann uitzochten hoe nieuwe doorbraken in kankeronderzoek werken. De Marathon tegen kanker leverde een prachtig resultaat op; 16.298 personen hebben zich aangemeld als supporter voor meer kankeronderzoek.

Naast de leuke sportevenementen waren wij ook twee dagen aanwezig op in de Ziggo Dome voor de 23-jarige superster Ariana Grande, die de zaal vulde met roze ballonnen en vliegende dollarbiljetten. Vanaf maandag 15 mei maakte TSC Crowd Management zich klaar voor de 21e editie van de Libelle Zomerweek 2017. Op het Almeerderstand genoten de lezeressen van het tijdschrift op een zomers festival van lifestyle, modeshows, workshops en muziek. De ruim 84.000 (voornamelijk vrouwelijke) bezoekers konden zich dit jaar onderdompelen in het thema; ‘geluk’. De dames van K3 stonden op 20 & 21 mei voor het eerst met een eigen en geheel nieuwe show in Club Ahoy Rotterdam.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all